Manifest

Presentació:

Catalunya esta vivint un procés molt especial per a tothom, un procés on tots hi formem part i en el que tots hem d'aportar el nostre granet de sorra. La manera d'aportar aquest granet de sorra pot ser de moltes maneres diferents: anant a les manifestacions, formar part de l'ANC, organitzant activitats, ser militant d'un partit polític, etc.

Des de Arts Escèniques per la Independència també volem aportar el nostre granet de sorra. Creiem que el nostre sector toca de ple en el procés ja sigui per la cultura, la llengua, la llibertat d'expressió, etc. Per això creiem que ajuntant-nos tots junts pot ser un clam prou fort com per arribar a molta gent, la qual encara potser ni s'ho ha plantejat.


Objectius:

La intensió és algutinar el màxim de gent relacionada amb les Arts Escèniques i que se'n faci ressò, que se'n parli.

Així doncs és hora de donar un cop de puny a la taula i a donar la cara per la causa.

No és fàcil quan et guanyes la vida fent gires per Espanya, dirigint projectes a Madrid o rodar una pel·lícula a Extremadura, però tots hem de saber diferenciar la vida personal de la professional i el país ho necessita ara més que mai.

Estem lluitant per crear una nova sectorial de l'ANC. Creiem que és l'entitat on més s'està treballant i on podem trobar-hi el nostre lloc.


Com arribar al poble:

La intensió és arribar a tots els catalans. Que coneixin qui en forma part i què volem.

La millor manera de fer-ho arribar, és a través d'escrits, vídeos, notícies... I per això ens posarem en marxa per fer-ne la màxima de difussió.

Totes les propostes seran benvingudes.


Atentament:
Arts Escèniques per la Independència


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada